Wij

CATERING MET PASSIE

Met verrassend eten en drinken mensen gelukkiger maken, dát is al meer dan 5 jaar onze passie. U vindt het in ons DNA. Art & Food Catering zit dan ook al jaren bij diverse uiteenlopende klanten en bedrijven die kwaliteit en prijs waarderen Daar zijn we trots op. De perfecte mix van eten en beleving. Art & Food Catering staat voor exclusieve catering. Ons doel is de juiste mix te creëren van eten en beleving. Wij werken met passie en enthousiasme aan mooie producten en concepten. De opening van een nieuwe locatie, een receptie, een personeelsfeest, een huwelijk of een lunch op locatie. Van klein tot groot, van borrel tot een volledig concept. Uw beleving is onze trots.  Voor een geslaagd zakelijk of particulier evenement bent u bij ons aan het juiste adres

DAGVERSE PRODUCTEN

Uw wensen vertaalt naar een perfect concept
Wij onderscheiden ons door het gebruik van dagverse producten en de Klassieke, Oosterse en Mediterrane keuken te combineren (wij surfen door de culinaire wereld). Altijd hanteren wij een persoonlijke benadering in onze werkwijze. De klant staat centraal bij alles wat we doen.
Wij weten uw ideeën en wensen te combineren met onze ervaring en op een creatieve en professionele wijze te vertalen naar een geslaagd concept.

TOTAALCONCEPT

De cateraar die u alle zorg uit handen neemt
In Waasmunster en omgeving is Art & Food Catering een begrip. Art & Food is een cateraar die u werkelijk alle zorg uit handen kan nemen op het gebied van catering voor zowel bedrijven als voor particulieren. Bij Art & Food Catering staat u centraal. U vertelt wat u lekker vindt en wij verzorgen op basis hiervan de gerechten en de styling.
Het organiseren van een ontbijt, lunch, high tea, netwerkborrel, barbecue of een fijn familiediner bij u thuis of op een bijzondere locatie.
Naast een breed scala aan maaltijden, buffetten, hapjes en drank, kan Art & Food ook de styling voor u doen. Voor zowel tafels, stoelen, planten, bestek, versieringen alles is mogelijk. Voor zowel heerlijke gerechten met bijpassend servies als voor de aankleding kan Art & Food zorgdragen.

SLUIT
SLUIT